WOOFAH, Den HaagHet ontwerp (i.s.m. Michiel Voet) is een horizontaal gepositioneerde sculptuur in drie delen op het schoolplein van het Maris College. Het centrum van de sculptuur heeft de vorm van een over-gedimentioneerde  geluidsspeaker. In WOOFAH is een geluidsinstallatie geïnstalleerd. Uit de monumentale geluidsspeaker van het sculptuur klinkt iedere dag, als de pauze is afgelopen en de lessen weer beginnen, de schoolbel. 


Een van de tunes is de speech van Martin Luther King uit 1963: ‘I have a dream’. In het lesprogramma wordt er aandacht besteed aan het leven en de betekenis van Martin Luther King.


Voor WOOFAH, de schoolbel, zijn een vijftigtal alternatieve schoolbel-tunes ontwikkeld. De tunes zijn kort en krachtig, maar zijn in tegenstelling tot een reguliere schoolbel, humoristisch, muzikaal of provocerend. Elke week is het weer verassend welke nieuwe schoolbel-tune uit WOOFAH komt. Elke week is er een nieuw geluid of nieuwe tune te horen. Het Maris college koppelt aan de tunes een lesprogramma; hierdoor krijgen de tunes meer betekenis.


De schoolbel als geluidpodium. De leerlingen van het Maris College krijgen met WOOFAH de gelegenheid een eigen schoolbel-tune te maken. De leerling die de schoolbel-tune gecomponeerd of (re)gemixed heeft, staat centraal en in the picture op het schoolplein. Doordat de leerlingen zelf de schoolbel-tunes kunnen ontwerpen krijgen ze een heel concrete rol en invloed op de dagelijkse realiteit van het Maris college. Hierdoor wordt de school en de omgeving meer van hun zelf. Het wordt hun school.